ZF 24

Cererea sindicalistilor de la Antibiotice Iasi privind privatizarea societatii, admisa

11.02.2008, 20:28 16

Judecatorii Curtii de Apel Iasi au decis astazi suspendarea Hotararii de Guvern nr 1.400/ 2007, de privatizare a societatii Antibiotice SA, cu vanzarea pachetului majoritar de actiuni prin licitatie publica cu strigare, decizia fiind executorie si putand fi atacata de Guvern la instanta suprema pana in 18 februarie, transmite Mediafax.

Sindicalistii de la Antibiotice spun ca sunt hotarati sa mearga mai departe si sa obtina anularea Hotararii de Guvern.

"Este o prima victorie, vom merge mai departe si vom cere anularea definitva a hotararii. Asteptam sa ni se comunice in scris sentinta. Oricum, aceasta demonstreaza ca temerile noastre au fost intemeiate. Daca se mergea pe acea procedura de privatizare, la licitatie putea participa oricine, inclusiv un asa-zis investitor care sa ridice in locul fabricii Antibiotice un supermarket sau un cartier de vile. Este im interesul nostru ca angajati, dar si al statului roman ca Antibiotice sa-si pastreze obiectul de activitate", a declarat Vasile Stanga, liderul de sindicat de la Antibiotice SA.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO