ZF 24

CExN al PSD, convocat pentru miercuri; PSD ar putea avansa o nouă propunere de premier

CExN al PSD, convocat pentru miercuri; PSD ar putea...

Autor: Liviu Dadacus

28.12.2016, 10:56 1284

Comitetul Executiv Naţional al PSD a fost convocat pentru miercuri, ora 16.00, la sediul PSD.

Convocarea a fost făcută marţi seara, după conferinţa de presă comună susţinută de preşedintele PSD Liviu Dragnea şi co-preşedinţii ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin, în care s-a anunţat că se ia în calcul suspendarea şefului statului, Klaus Iohannis, ca urmare a deciziei acestuia de a o respinge pe Sevil Shhaideh.

După conferinţa de presă, liderul PSD Liviu Dragnea şi preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu au avut o întâlnire prelungită, până în jurul orei 20.30, în cadrul căreia ar fi decis, potrivit unor surse politice, să se conformeze solicitării avansate de şeful statului, Klaus Iohannis, de a formula o altă propunere de premier.

Surse social-democrate au menţionat, pentru MEDIAFAX, că este posibil ca în cadrul şedinţei CExN de la ora 16.00 să i se solicite lui Liviu Dragnea să asume el însuşi funcţia de premier.

La ora transmiterii acestei ştiri, în partid a reînceput vehicularea de nume pentru o prezumtivă nouă propunere de premier, pe care PSD-ALDE să i-o înainteze preşedintelui Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO