ZF 24

CFO-ul Regina Maria: Am fuzionat o parte dintre firmele grupului pentru a gestiona mai bine cash-ul

Grupul funcţionează sub numele de Regina Maria din 2011, în urma unui rebranding estimat la câteva sute de mii de euro

Grupul funcţionează sub numele de Regina Maria din 2011, în urma unui rebranding estimat la câteva sute de mii de euro

Autor: Ioana David

26.02.2014, 00:05 497
Operatorul de servicii medicale private Regina Maria, controlat de fondul de investiţii Advent Internaţional, şi-a unit cinci dintre companiile din grup într-o singură entitate juridică, Centrul Medical Unirea SRL, măsură care permite, potrivit reprezentanţilor grupului, o mai bună administrare a afacerii. „Regina Maria a luat decizia de a unifica o parte din companiile din grup atât pentru a simplifica structura grupului, cât şi pentru a consolida liniile de business.
 
Astfel au fost absorbite unele companii achiziţionate şi în care Regina Maria deţinea 100% din acţiuni. După fuziune, grupul Regina Maria este compus din şase entităţi juridice. Avantajele fuziunii includ centralizarea func­ţi­ilor suport, o mai bună gestiune a trezoreriei şi cash-flow-ului şi consolidarea contractelor de furnizori“, a spus Daniela Petra, CFO al Regina Maria. Ea nu a precizat care sunt cele şase entităţi juridice rămase.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO