ZF 24

Compania de asigurări şi pensii private NN lansează un fond de burse de 200.000 euro pentru tinerii antreprenori care vor să urmeze cursurile de la The Entrepreneurship Academy pe o perioadă de patru ani

Compania de asigurări şi pensii private NN lansează un...

Autor: Roxana Rosu

15.06.2023, 11:34 114

Compania de asigurări şi pensii private NN lansează un fond de burse în valoare de 200.000 euro pentru tinerii antreprenori din România, finanţarea acoperind taxele de şcolarizare la The Entrepreneurship Academy pe o perioadă de patru ani.

La această sumă se adaugă burse suplimentare în valoare de 50.000 de euro acordate de universitate.

„România este un hub de creativitate şi inovaţie cu multe poveşti antreprenoriale de succes şi mulţi tineri talentaţi care visează la propriul business încă de pe băncile şcolii. Ştim că antreprenorii sunt un motor în economie şi vedem cum România creşte odată cu ei, iar asta ne dă convingerea că educaţia aplicată de business şi ecosistemul de resurse, know-how şi comunităţi antreprenoriale trebuie să devină accesibile oricărui viitor antreprenor, indiferent de posibilităţile financiare. Fondul de burse dă şansa mai multor tineri să-şi dezvolte propria afacere şi, astfel, contribuie la dezvoltarea economică a României”, spune Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN Romania.

Bursele NN se adresează tinerilor cu posibilităţi limitate care vor să urmeze studii aplicate de business în cadrul universităţii începând din acest an. Tinerii pot aplica până pe 13 iulie 2023, participă la etapa de admitere şi află în aceeaşi zi dacă sunt admişi şi se califică pentru bursă, luând în calcul resursele financiare ale familiei în ultimii doi ani şi jumătate şi numărul de membri ai familiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO