ZF 24

Conditiile lansarii Fondului Proprietatea vor fi stabilite prin HG in mai-iunie

06.02.2008, 17:09 16

Conditiile de lansare si derulare a ofertei publice pentru listarea la Bursa a Fondului Proprietatea vor fi stabilite, prin hotarare de guvern, in lunile mai-iunie, iar administratorul de fond va fi selectat in luna iulie 2008, de catre o comisie formata prin decizie a premierului.

Contractul de consultanta pentru selectia administratorului de fond va fi derulat in intervalul aprilie-mai, iar hotararea de guvern privind selectia administratorului, cu aprobarea caietului de sarcini, are ca termen limita de initiere, avizare si publicare luna august 2008.

Consultantul financiar al Fondului Proprietatea va fi selectat cel mai tarziu in luna aprilie, iar activele incluse in portofoliul Fondului Proprietatea vor fi evaluate pe parcursul primului semestru, conform calendarului de listare la Bursa a Fondului, stabilit pentru prima jumatate a acestui an.

Inainte de aceste proceduri, Guvernul va stabili, prin hotarare, pana la sfarsitul lunii martie, cota oferita de Ministerul Economiei si Finantelor in oferta publica de vanzare a actiunilor emise de Fondul Proprietatea.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO