ZF 24

Cosmin Ghinea, Mediafax Group: Peste 250 de start-up-uri s-au înscris în proiectul M.incubator

Autor: Octavian Calei

11.11.2013, 00:06 509

Peste 250 de startup-uri româneşti s-au înscris în cadrul M.Incubator, proiect lansat în urmă cu două luni de Mediafax Group care încearcă să găsească şi să promoveze ideile de succes din IT.

„Am discutat cu 80 de întreprinzători unu la unu. Mulţi sunt tehnici la bază însă nu sunt doar programatori, au făcut un pas în faţă şi cunosc piaţa, sunt tineri până în 30 de ani. Cam 40% din proiecte sunt din comerţul electronic”, a spus Cosmin Ghinea, director de dezvoltare al Mediafax Group la emisiunea ZF Live de vineri, 8 noiembrie.

Vezi video cu inregistrarea emisiunii aici.

Orice start-up românesc poate aplica la M.incubator cu un proiect din domeniile: servicii, aplicaţii de mobil, e-commerce sau cu proiecte de conţinut original. Este vorba de proiecte aflate la început de drum, adresate pieţei româneşti, dar sunt luate în calcul şi relansări care propun o nouă abordare a pieţei sau produse noi cu potenţial de dezvoltare, inclusiv pe piaţa internaţională. Se caută oameni capabili să convingă, buni vânzători, proiecte şi formate de content original, servicii care pot cuceri piaţa locală sau globală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO