ZF 24

Cosmote lansează aplicaţia Taxiplon Driver

Cosmote lansează  aplicaţia Taxiplon Driver

Autor: Ioana Nita

08.10.2013, 19:48 985

Cosmote România, al treilea operator de telefonie mobilă pe plan local, a lansat aplicaţia „Taxiplon Driver” powered by COSMOTE, prin care şoferii de taxi cu licenţă care sunt clienţi ai companiei pot transporta pasagerii care utilizează dispozitivele mobile pentru a chema un taxi.

Pentru a avea acces la aplicaţie, şoferii de taxi care sunt clienţi Cosmote trebuie să achite o taxă lunără prin SMS, de 17,3 euro pentru cei abonaţi şi de 14 euro pentru cei care au cartele preplătite. 

WikiZF: Profilul companiei Cosmote

Prin „Taxiplon Driver”, şoferii de taxi primesc comenzile direct pe smartphone sau tabletă, putând să accepte sau să respingă cursa. Aplicaţia le permite de asemenea taximetriştilor să vizualizeze locaţia clientului.

Aplicaţia „Taxiplon” pentru pasageri este disponibilă atât pentru clienţii Cosmote, cât şi pentru utilizatorii celorlalte reţele de telefonie mobilă, aceştia putând comanda un taxi din Bucureşti, dar şi din alte oraşe ale ţării. „Taxiplon” şi „Taxiplon Driver” powered by COSMOTE pot fi descărcate din Google Play, magazinul de aplicaţii pentru utilizatorii Android.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO