ZF 24

Cosmote măreşte numărul de minute şi traficul pe net pentru cartele

Cosmote măreşte numărul de minute şi traficul pe net...

Autor: Ioana Nita

08.04.2014, 00:00 3914

Clienţii Cosmote care utilizează cartelele preplătite pot activa în perioada 7-30 aprilie extraopţiunea Play Free L la un tarif de 6 euro în loc de 8 euro, având astfel acces la mai multe minute de apeluri şi la un trafic de date inclus mai ridicat, ca parte a unei campanii promoţionale.

Astfel, utilizatorii Play Free M vor avea la dispoziţie 200 de minute naţionale şi internaţionale pentru fix şi mobil spre SUA, Canada, Israel şi alte 6 ţări din Uniunea Europeană (Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania şi Marea Britanie), SMS-uri nelimitate către orice reţea naţională, comunicare nelimitată în reţea şi către reţeaua fixă Romtelecom şi 500 MB trafic de date pentru 6 euro în loc de 8 euro.

WikiZF: Profilul companiei Cosmote

Utilizatorii extraopţiunii Play Free L de 8 euro vor putea folosi serviciile oferite la opţiunea Play Free XL la acelaşi tarif,  iar clienţii care au optat pentru opţiunea Play Free XL vor primi mai mult trafic de date inclus - 1 GB pentru 10 euro credit pe lună. Toate cele trei extraopţiuni au inclus trafic de date naţional gratuit în cadrul WhatsApp în intervalul menţionat mai sus. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.04.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO