ZF 24

Crestere previzionata la 40% pentru dufa Deutek

03.10.2007, 17:29 5

Producatorul de vopsele dufa Deutek a avut in primele sase luni o cifra de afaceri de 14,5 milioane de euro, in crestere cu 45% fata de perioada similara a anului trecut, si estimeaza pentru sfarsitul anului un avans al afacerilor de 40%, la 30 de milioane de euro, peste previziunile initiale, informeaza Mediafax.

"Rata accelerata de crestere a cifrei de afaceri este sustinuta printr-un program de investitii in valoare de patru miloane de euro, care vizeaza extinderea capacitatilor de productie cu 50% si dublarea celor de depozitare.

In luna februarie, reprezentantii dufa Deutek estimau o crestere cu cel putin 27% a vanzarilor fata de nivelul de 21,6 milioane de euro din 2006, datorita diversificarii portofoliului de produse destinat consumatorilor profesionisti, prin lansarea unor sisteme de acoperiri decorative, precum si a unor solutii de renovare destinate utilizatorilor casnici.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO