ZF 24

Cristian Milea, director general al Opel România: Există încă apetit pentru a intra în industria auto

Cristian Milea, director general al Opel România:...

Autor: Bogdan Alecu

04.06.2013, 11:50 598

Există încă apetit pentru proiecte în industria auto, dar investitorii interesaţi provin tot din domeniul auto, a spus Cristian Milea, directorul general al Opel România.

“Cred că s-a restrâns destul de mult aria acoperită de aceşti investitori (care fac investiţii în industria auto - nr.).  Ei provin din industria auto şi proiectele care se desfăşoară acum au rolul de optimizarea a unor proiecte de industrie deja existente”, a declarat Cristian Milea în cadrul evenimentului “Cheie, contact, sales-Cum relansăm industria auto din România”, organizat de Ziarul Financiar. 
 
El spune că deşi piaţa a scăzut cu peste 10% în primele patru luni ale anului, Opel a crescut în România cu 3,5%.
 
 “Într-un peisaj atipic, aşa cum a fost industria româneacă, sarcina operatorilor economici care activează în acest segment este dificilă. Lipsa de predictibilitate din acest domeniu are o implicaţie directă asupra comportamentului producătorului şi asta schimbă eficienţa pe care operatorii o pot avea în această piaţă”, a precizat Milea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO