ZF 24

Criza de roviniete, provocata de o firma care a contestat licitatia pentru tiparire

30.07.2007, 17:13 19

Livrarile de roviniete sunt sub cerere dupa ce o firma participanta la licitatia pentru tiparirea acestora a depus o contestatie, situatia urmand sa revina la normal in cel mult o saptamana, a declarat directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri, Mihai Grecu.
"O contestatie facuta de o firma care a participat la licitatie a condus la intarzierea reimprospatarii stocului de roviniete. Situatia se va normaliza in cel mult o saptamana", a afirmat Grecu.
Referitor la situatia din vama Nadlac, unde se formeaza cozi la sensul de intrare in tara deoarece exista un singur angajat pe tura care vinde roviniete, seful Companiei de Drumuri a afirmat ca personalul va fi suplimentat la patru-cinci angajati pana la sfarsitul saptamanii.
Incepand din luna iunie, rovinieta poate fi achizitionata pentru o perioada de sapte zile, 30 de zile, trei luni, sase luni sau 12 luni. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO