ZF 24

Cum arata cel mai "hardcore" BMW - GALERIE FOTO

Cum arata cel mai "hardcore" BMW
16.02.2010, 11:27 21

BMW a lansat noul M3 Coupe, printre cele mai dinamice modele aleconstructorului bavarez, la o diferenta de cateva luni de laprezentarea noilor versiuni facelift ale Seriei 3. Noul M3 faceliftdispune de acelasi motor V8 care dezvolta 420 CP, putere transmisanumai puntii spate.

Spre deosebire de generatia anterioara, noul M3 prezinta micischimbari pe care le regasim si la facelifturile realizatemodelelor "civile" precum faruri cu tehnologie LED si stopuri deculoare rosie.
Pentru a-l face si pe M3 ceva mai "verde", cei de la BMW i-aumontat un sistem Start/Stop pentru a reduce consumul decombustibil. Acest sistem poate echipa atat versiunile cutransmisie manuala cu sase trepte, cat si pe cele cu transmisiaautomata DKG Drivelogic cu sapte trepte. Astfel, cu ajutorulacestui sistem, consumul mediu de combustibil este redus la 11,2litri/100 km, fata de 12,4 litri/100 km pentru modelulanterior.

Ca si in cazul Seriei 1, si noul M3 va putea fi echipat cu unpachet de performanta, care include o micsorare a garzii la sol cu10 mm, jante pe 19 inchi, si un program Sport care controleazasistemul de stabilitate si taria amortizoarelor.

Pretul noului M3 va fi de aproximativ 80.000 de euro si va filansat in cursul acestui an si pe piata locala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO