ZF 24

Cum reuşesc companiile din Cluj să atragă cei mai buni angajaţi din ţară

Cum reuşesc companiile din Cluj să atragă cei mai buni...

Autor: Adelina Mihai

10.04.2015, 13:02 1478

ZF Corporate, platforma online de ştiri de business cu plată a Ziarului Financiar, va organiza în această lună prima ediţie regională a întâlnirilor HR Insider, o dezbatere lunară destinată sectorului resurselor umane care a avut până în prezent 15 ediţii în Bucureşti.

„Plusurile şi minusurile pieţei muncii din Cluj. Cum pot companiile din Cluj să atragă şi să menţină cei mai buni angajaţi din ţară” este tema celei de-a 16-a ediţii a dezbaterilor HR Insider, iar subiectul va fi amplu discutat de către profesioniştii în domeniul resurselor umane prezenţi la eveniment.

Printre speakerii care au confirmat deja prezenţa la întâlnire se află Diana Bocăneală, Head of Talent Management and Recruitment în cadrul companiei de servicii IT Endava şi Lucia Man, consultant şi coordonator al biroului regional din Cluj în cadrul firmei de training Ascendis.

Ce companii vor face angajări în următoarea perioadă în Cluj, ce angajaţi vor beneficia de creşteri salariale, care sunt nevoile de instruire din companii, în sectoare există deficit de candidaţi şi cum reuşesc angajatorii din Cluj să îşi menţină în companii cei mai buni angajaţi sunt doar câteva dintre temele care urmează să fie dezbătute.

Discuţiile vor avea loc pe data de 21 aprilie, iar principalele declaraţii vor fi disponibile pe platforma ZF Corporate, inclusiv în format video. Un rezumat al concluziilor HR Insider va fi prezentat şi în paginile Ziarului Financiar.

De asemenea, rezumatele primelor 15 ediţii ale HR Insider pot fi accesate aici.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO