ZF 24

Dacia Grand Sandero, prima Dacia cu sistem hibrid E4WD - GALERIE FOTO

Dacia Grand Sandero - prima Dacia cu sistem hibrid E4WD
25.08.2009, 11:42 501

Primele fotografii cu Dacia Grand Sandero au facut lumea sa creada ca este vorba de o versiune Dacia Sandero MCV, in timp ce unele zvonuri afirmau ca e pur si simplu un tuning realizat de un student de la facultatea de Autovehicule Rutiere (fotografiile "spion" au fost realizate in service-ul unde au fost realizate primele modificari ale masinii), scrie ProMotor.

Adevarul este cu totul altul, fiind vorba despre un proiect de anvergura al Centrului de Cercetare Ingineria Automobilului de la Universitatea din Pitesti, proiect coordonat de conferentiar doctor inginer Danut Gabriel Marinescu, cadru didactic an catedra Automobile a Facultatii de Mecanica si Tehnologie la disciplina Sisteme Neconventionale de Propulsie si Transport, sectia Autovehicule Rutiere.

Proiectul Dacia Grand Sandero Hybrid Utility Vehicle a fost finantat de catre Consiliul National al Cercetarii stiintifice in Invatamantul Superior (CNCSIS) si a beneficiat de donatii de componente auto si echipamente din partea Automobile Dacia Group Renault.

Cititi mai multe despre proiectul Dacia Grand Sandero Hybrid Utility Vehicle intr-un material realizat in exclusivitate de Promotor.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels