ZF 24

Daniel Ben-Yehuda: Piata hoteliera va repeta boom-ul din 2007 peste doi ani

20.10.2008, 19:00 13

Daniel Ben-Yehuda, general manager al hotelurilor de patru stele Ramada Plaza si Parc detinute de Gabriel Popoviciu, spune ca piata hoteliera locala nu va inregistra in perioada urmatoare o scadere importanta a cererii in unitatile operationale, insa investitiile in proiecte noi de amploare vor fi mult mai reduse.

"Cred ca piata hoteliera se va situa anul viitor la un nivel asemanator cu cel din 2008, cu variatii de 2% in plus sau in minus. Anul trecut a fost un an incredibil, cu venituri foarte bune si era normal sa avem o crestere mai mica raportandu-ne la 2007. Asemenea cicluri de crestere vin la anumite intervale de timp, iar Romania cred ca va mai avea un boom ca cel din 2007 in 2010, daca vor fi facute investitiile in infrastructura", a spus Yehuda, care a precizat insa ca nu vor fi anuntate multe proiecte pe piata hoteliera in urmatoarea perioada, tinand cont de contextul international.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine prin ce se vor caracteriza in urmatoarea perioada investitiile in industria hoteliera.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO