ZF 24

Daniel Constantin, un fost sef in ministerul Agriculturii, este noul presedinte PC

28.02.2010, 16:27 51

Daniel Constantin (32 de ani), fostul sef al APIA in 2009, afost ales astazi presedinte al Partidului Conservator (PC),formatiune infiintata de omul de afaceri Dan Voiculescu.

Postul de presedinte a ramas vacant dupa demisia Danielei Popacare a renuntat la activitatea politica pentru un post in Comisiade Supraveghere a Asigurarilor.

Constantin va fi cel mai probabil secondat la conducereapartidului de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, careeste singurul candidat la functia de prim-vicepresedinte.

Secretarul general al partidului a fost ales Codrut Seres,fostul ministru al Economiei in vremea guvernului PNL-PD, care ademisionat din Guvern ca urmare a implicarii sale in afacereaprivatizarilor "strategice" din energie.

PC este singurul partid din Romania care a reusit sa intre detrei ori consecutiv in Parlament fara sa treaca pragul electoral de5%, cu ajutorul protocoalelor incheiate de fiecare data cu PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO