ZF 24

Daniela Budurea a fost numită din nou director de ţară Western Union pentru România şi Bulgaria

Daniela Budurea a fost numită din nou director de ţară...

Autor: Raluca Ghinea

19.06.2014, 11:00 1078

Budurea va coordona operaţiunile companiei din cele două pieţe şi va avea ca principală responsabilitate continuarea extinderii reţelei de locaţii ale agenţilor din regiune, precum şi diversificarea pe mai departe a mixului de canale prin care consumatorii au acces la serviciile companiei, cu accent pe canalele electronice.

"Ne concentrăm acum, pe lângă consolidarea constantă a reţelei, să continuăm să diversificăm mixul de canale prin care să oferim servicii în mediul on-line, bancar şi mobil. În prezent, clienţii noştri din România pot opta pentru transferuri tradiţionale, cash-to-cash, de la ghişeu sau, în cazul în care deţin un cont bancar, direct de la bancomat, de pe telefonul lor mobil sau prin internet banking", a declarat Budurea într-un comunicat transmis joi.

Ea a coordonat în ultimii doi ani segmentul reţelelor de agenţi poştali pe zona Europei Centrale şi de Est şi a Europei de Sud.

Directorul Wester Union are o experienţă de peste 11 ani pe poziţii de management în domeniul serviciilor de transfer de bani.

Înainte de a se alătura Western Union, în februarie 2012, ea a ocupat funcţia de Group Country Manager în cadrul Angelo Costa România şi a condus Angelo Costa International Romanian Branch.

Daniela Budurea are un Executive MBA la Vienna University of Economics and Business şi a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Serviciul de transfer de bani Western Union este prezent în România din anul 1996, disponibil în prezent în peste 6.200 de locaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO