ZF 24

Dezvoltatorii imobiliari au lansat la targul Timon zece proiecte noi, investitii de 500 mil. euro

20.02.2008, 19:47 27

Dezvoltatorii au lansat la targul imobiliar Timon zece proiecte rezidentiale noi in Bucuresti si la Bran, totalizand investitii de circa 500 de milioane de euro si aproximativ 700 de apartamente si 800 de vile, potrivit datelor organizatorilor expozitiei, citate de Mediafax.

Cel mai mare proiect, lansat in premiera pe piata, este complexul Casa Nova Residence, o investitie de 300 de milioane de euro apartinand firmei Asset Management System, cu capital american. Investitia va fi amplasata in Corbeanca si va cuprinde 800 de vile.

Alt proiect va fi dezvoltat de firma Integral Technic, cu capital romanesc, si va cuprinde 15 imobile, totalizand 57 de locuinte. Investitia este de 23 de milioane de euro, proiectul urmand sa fie construit in zona Baneasa.

Firma Vilblok Construct va realiza, tot in zona Baneasa, un ansamblu de 117 apartamente in vile, pentru care va investi circa 14,2 milioane de euro. Dezvoltatorul este controlat de un om de afaceri turc, iar lucrarile de constructie urmeaza sa fie finalizate in 2010.

Alte proiecte promovate in premiera sunt Solaria Residence, din nordul Bucurestiului, cu 64 de apartamente, reprezentand o investitie de 15 milioane de euro, si Besta Residence din Crevedia, cu opt vile, investitie de circa trei milioane de euro.

De asemenea, compania Wizz Corporation a prezentat proiectul Optimus Residence din zona de nord-vest a Capitalei, totalizand 50 de vile si pentru care va investi patru milioane de euro.

Firma RCC Grup a lansat doua proiecte, amplasate in Pipera, Artemis Residence si Athos Residence, care totalizeaza peste 400 de locuinte. Reprezentantii dezvoltatorului nu au dorit sa precizeze valoarea investitiei.

Proiectul din Bran va cuprinde 21 de vile si este dezvoltat de firma Kone Invest Construct, care a realizat mai multe ansambluri in Bucuresti si in imprejurimi.
Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO