ZF 24

Dezvoltatorul brandului Alfredo Seafood a încheiat 2016 cu afaceri de circa 16 mil.euro, în creştere cu 45%

Dezvoltatorul brandului Alfredo Seafood a încheiat 2016...

Autor: Roxana Rosu

06.03.2017, 12:33 168

Romfood Trading, unul dintre principalii importatori şi distribuitori de produse din peşte şi fructe de mare din România şi dezvoltator al brandului Alfredo Seafood, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de circa 16 milioane de euro, în creştere cu 45% faţă de cele 11 milioane de euro înregistrate în 2015.

“Sunt bucuros să remarc şi trendul ascendent al întregii pieţe de peşte şi fructe de mare din România care se manifestă, în mod constant, în ultimii trei ani şi care a însemnat o creştere de 3% anul trecut. Chiar dacă ţara noastră se situează, la capitolul consumului de peşte, încă mult în urma liderilor europeni ca Spania, Franţa sau Italia, sunt optimist că 2017 ne va aduce cu un pas mai aproape de îndeplinirea viziunii noastre de piaţă, aceea ca românii să aibă minimum o masă pe bază de peşte pe săptămână”, a declarat Mihai Cristian Dărmănescu, Director General Romfood Trading.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO