ZF 24

Dezvoltatorul proiectului Blue Tower din Bucuresti a intrat in insolventa

Dezvoltatorul proiectului Blue Tower din Bucuresti a intrat in insolventa
26.10.2009, 15:16 67

Copper Beech Capital a intrat in insolventa dupa ce TribunalulBucuresti a aprobat solicitarea firmei care dezvolta primul proiectimobiliar din Romania al grupului britanic Copper Beech.

"Admite cererea debitorului Copper Beech Capital SRL. In temeiulart.32 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventeideschide procedura generala impotriva debitorului. Da dispozitietuturor bancilor la care debitoarea are disponibil in conturi sa nudispuna de acestea fara un ordin al judecatorului sindic sau aladministratorului judiciar, obligatia de instiintare a bancilorrevenindu-i administratorului judiciar", se arata intr-ohotarare a Tribunalului Muncipiului Bucuresti din 12octombrie.

Administratori judiciari au fost desemnati Cabinetul Individualde insolventa Dumitru Vasile si firma RVA Insolvancy, iar termenullimita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupraaverii debitorului a fost stabilit pentru 7 decembrie 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO