ZF 24

Din Bucureşti, spre est: Doicescu de la Bog’Art vrea să construiască în Rusia, Belarus şi Irak

Din Bucureşti, spre est: Doicescu de la Bog’Art vrea...

Autor: Andreea Neferu

02.06.2013, 21:43 2161

Compania de construcţii Bog’Art, controlată de omul de afaceri Raul Doicescu, prospectează o serie de pieţe externe, precum Rusia sau Bela­rus, pe care vrea să intre în acest an.

„Pentru 2013 Bog’Art are ca obiectiv intrarea pe pieţele externe, precum Rusia şi Belarus, dar şi în cele din Arabia Saudită, Irak, Libia, Maroc şi Alge­ria, ţări care în ultimul timp ne-au atras atenţia. Acestea sunt pieţe cu un mare potenţial de construcţii“, a explicat Sorin Greu, directorul general al Bog’Art. Compania nu are în prezent contracte în străinătate. Compania, care a construit unele dintre cele mai importante proiecte de birouri din Bucureşti, printre care Charles de Gaulle Plaza sau City Gate, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 340 de milioane de lei (76 de milioane de euro), în creştere cu aproape 5% faţă de anul anterior, în moneda na­ţională.

Spre deosebire de alte mari firme locale de construcţii, care fac afaceri în special din contractele încheiate cu statul, firma Bog’Art a avut de-a lungul timpului în principal contracte în mediul privat.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 03.06.2013

Acesta este un serviciu de ştiri specializat al ZF, ZF Corporate. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la responsabilul ZF Corporate, Alexandru Matei (Tel fix. 0318.256.277 Tel. mobil. 0766.606.994) sau  trimiteţi un email prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@zf.ro. Veţi fi contactat în maxim o oră.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește și
AFACERI DE LA ZERO