ZF 24

Din vara SUVul Dacia Duster va fi disponibil si cu transmisie automata

Din vara SUVul Dacia Duster va fi disponibil si cu transmisie automata
01.03.2010, 12:41 422

Duster va fi lansat din 2010 si cu transmisie automata, la felca si modelele Sandero si Logan care sunt exportate pe pietele dinOrientul Mijlociu sau Rusia, unde sunt comercializate sub emblemaDacia sau Renault. Conform planului oficial, Duster va fi lansat inprimavara acestui an in Europa, Turcia, Algeria si Maroc.

Incepand cu luna iunie a acestui an, Duster va fi lansat submarca Renault in Ucraina, Orientul Mijlociu (Israel, Iordania,Siria, Liban), in Egipt si in unele tari din Africa. Totodata,odata cu lansarea in Orientul Mijlociu, Duster va dispune si de ocutie de viteze automata cu cinci trepte, la fel ca Logan, inconditiile in care peste 95% din masinile comercializate pe acestepiete dispun de o astfel de transmisie.

In 2011 Duster va fi lansat tot sub marca Renault in Brazilia,Rusia si tarile din Golful Persic. Pentru pietele din urma masinilevor fi produse la Mioveni. Ulterior, Dacia va demara exporturile decolectii CKD de Duster si catre uzina AvtoFramos din Rusia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO