ZF 24

Divizia de asigurari a grupului Munich Re, intra pe piata romaneasca prin unitatile Unicredit

10.05.2007, 11:12 14

Divizia de asigurari a grupului german Munich Re, Ergo va intra pe piata romaneasca de profil in urma unui parteneriat stabilit cu banca Unicredit, au anuntat astazi cele doua institutii.
Ergo si grupul financiar italian Unicredit au incheiat ieri un acord cadru care priveste extinderea colaborarii existente intre cele doua institutii din Germania, Austria si Polonia, pe pietele cu potential de crestere din Europa Centrala si de Est.
"Cooperarea se va focaliza pe dezvoltarea distributiei de produse de asigurare de viata si non-viata ale societatii de asigurare Ergo prin intermediul subsidarelor Unicredit din Romania, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Rusia si partial in Polonia, unde exista deja un acord cu banca Pekao", se arata intr-un comunicat al firmelor.
Pe termen mediu, acordul se va extinde si in Serbia, Ucraina, Bosnia si Tarile Baltice. In acest context, Ergo va stabili un centru pentru a oferi suport pentru operatorii locali. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO