ZF 24

Dupa dansul de la Cluj, Basescu se intoarce la Palatul Cotroceni

01.10.2009, 15:59 15

Presedintele Traian Basescu s-a intors, in jurul orei 15:40 laPalatul Cotroceni, dupa ce si-a scurtat programul deplasarii facutela Cluj, informeaza Mediafax.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, joi, in jurul orei 9.45, laCluj-Napoca, dupa care a vizitat Institutul Oncologic "IonChiricuta" si a participat la "Zilele Institutului Oncologic".

Totodata, presedintele Traian Basescu s-a prins intr-o hora lasediul Facultatii de Mecanica din cadrul Universitatii Tehnice(UTCN) din Cluj-Napoca, fiind invitat de doua studente aleAnsamblului "Romanasul " al universitatii.

Seful statului a participat si la deschiderea anului universitarla Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii Tehnice dinCluj-Napoca, primind din partea rectorului Radu Munteanu o machetaa unei corabii cu panze.

Ulterior, el s-a intalnit cu reprezentantii cadrelor didacticedin invatamantul superior clujean si cu rectorii la Universitateade Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels