ZF 24

ECE Projektmanagement cauta terenuri pentru zece centre comerciale in Romania

02.10.2007, 18:43 42

Grupul german ECE Projektmanagement cauta terenuri in principalele orase din Romania, pentru dezvoltarea a zece centre comerciale, investitia medie alocata unui proiect fiind de 100 milioane euro, a declarat agentiei Mediafax, directorul general al ECE Projektmanagement Romania, Radu Marica.

"Suntem in diverse stadii de negociere de terenuri in mai multe orase mari din tara. Cautam terenuri in interiorul oraselor, cu suprafete de 3-5 hectare sau chiar mai mari. Suprafetele centrelor comerciale vor fi de circa 35.000-40.000 de metri patrati utili in orasele mai mici si pot ajunge la 70.000 de metri patrati in localitatile mai mari", a spus Marica.

El a mentionat ca planurile de investitii ale companiei pe piata romaneasca prevad dezvoltarea a zece centre comerciale, intr-o perioada de zece ani, investitia medie alocata unui proiect fiind in jurul valorii de 100 de milioane de euro.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO