ZF 24

eMAG deschide la Sibiu cel mai mare showroom din provincie, care va fi transformat în showroom drive din septembrie

eMAG deschide la Sibiu cel mai mare showroom din...

Autor: Roxana Rosu

07.04.2017, 12:15 517

eMAG deschide la Sibiu cel mai mare showroom din provincie, de aproape 600 de metri pătraţi, în zona de retail din Şelimbăr, şi continuă strategia de extindere în offline la nivel naţional.

„Deschiderea showroom-ului din Sibiu, primul inaugurat anul acesta în provincie, face parte din strategia eMAG de extindere în zona de vest, pentru a fi mai aproape de şi mai mulţi clienţi, oferindu-le cea mai bună experienţă de cumpărare online şi offline”, declară Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

Noul showroom este primul inaugurat anul acesta de eMAG în afara Bucureştiului, după lansarea de luna trecută a magazinului offline din cadrul Galeriilor Titan.

Clienţii eMAG vor putea testa, înainte de a plasa o comandă, peste 600 de produse şi accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse şi soluţii IT, gaming, aparate de îngrijire personală şi smart tech.

Showroom-ul va fi transformat, din luna septembrie, în primul eMAG showroom drive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO