ZF 24

Enache Jiru: Oferta Franklin Templeton a fost cea mai buna

09.06.2009, 19:53 17

Enache Jiru, presedintele Comisiei de Selectiei a administratorului Fondului Proprietatea, a confirmat castigatorul procedurii de selectie in compania de administrare a investitiilor Franklin Templeton Investments.

„Oferta Franklin Templeton a fost cea mai buna. Daca in prima etapa a selectiei Comisia a analizat experienta locala a candidatilor, iar in cea de-a doua, capacitatea tehnica de a administa activele Fondului, in ultima etapa, castigatorul a fost ales in functie de cea mai buna oferta financiara”, a spus Jiru.

Gigantul american Franklin Templeton a castigat administrarea activelor de aproape 3 miliarde de euro ale Fondului Proprietatea.
Franklin Templeton administreaza active de peste 400 mld. euro si a fost infiintata in 1947, in New York, de catre Rupert Johnson, si ramane si in prezent o afacere de familie, fiind condusa de nepotul acestuia, Gregory Johnson.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO