Finala Europa League de la Bucureşti va fi transmisă cu 100 de camere

8 mai 2012 Autor: Sport.ro

Finala Europa League este cel mai important eveniment gazduit in Romania. 100 de camere vor transmite intalnirea dintre Bilbao si Madrid. Meciul va fi transmis in 130 de tari, scrie Sport.ro.

Transmisia internationala va folosi 35 de camere care vor acoperi 40 de pozitii, 5 Super Slow-motion, doua camere Ultramotion, o camera Spidercam si o camera atasata unui elicopter. Aceste camere au fost inchiriate de la SIS Live din Anglia, cum s-a intamplat si la finala de la Dublin, de anul trecut.

Pentru finala de miercuri, ProTv l-a angajat pe britanicul Jamie Oakford, un regizor cu un CV impresionant. A coordonat meciuri la trei Cupe Mondiale (2002, 2006 si 2010) la Euro 2008, Cupa Confederatilor (2005, 2009) , Cupa Mondiala a Cluburilor (2009, 2010).

 
Cuvinte cheie:
Finala Europa League 2012
, camere video
, transmisiune TV

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide