ZF 24

Germanii de la Ruck Ventilatoare, la un pas de afaceri de 28 mil. euro cu fabrica din Târnăveni, judeţul Mureş

Germanii de la Ruck Ventilatoare, la un pas de afaceri de...
07.11.2022, 16:43 92

Producătorul de echipamente de ventilaţie industrială Ruck Ventilatoare din Târnăveni, judeţul Mureş, filiala locală a companiei germane ruck Ventilatoren GmbH, fondată de omul de afaceri Gerhard Ruck, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 137,1 mil. lei (27,9 mil. euro), în uşoară scădere, de 1%, faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a realizat anul trecut un profit net de 12,5 mil. lei (2,5 mil. euro), în scădere cu 6% faţă de anul anterior, când Ruck Ventilatoare a avut un câştig net de 13,4 mil. lei (aproximativ 2,8 mil. euro), conform datelor publice. Ruck Ventilatoare a ajuns anul trecut la un număr mediu de 307 angajaţi, potrivit site-ului mfinanţe.ro.

Compania produce la Târnăveni ventilatoare pentru domeniile construcţii şi industrial, centrale de tratare aer pentru segmentele casnic şi industrial, precum şi accesorii mecanice şi electrice. Ruck Ventilatoare îşi desfăşoară activitatea într-un sediu de peste 30.000 mp, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Ruck Ventilatoare a fost înfiinţată în anul 2004 la Târnăveni cu principal domeniu de activitate fabricarea echipamentelor de ventilaţie şi frigorifice, exclusiv a echipamentelor de uz caznic, fiind controlată de omul de afaceri german Gerhard Ruck.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO