ZF 24

Glenmark Pharmaceuticals estimeaza venituri de 50 mil. dolari in urmatorii 5 ani

12.02.2008, 16:46 26

Glenmark Pharmaceuticals estimeaza ca va obtine in Romania, in urmatorii cinci ani, venituri nete de pana la 50 de milioane de dolari, a anuntat producatorul de medicamente generice si specializate cu sediul central in India.

Compania a preluat, in 2007, firma Medicamenta, Romania fiind cea de-a treia tara europeana in care Glenmark isi desfasoara activitatea, alaturi de Cehia si Slovacia.

"Romania reprezinta o piata strategica pentru dezvoltarea afacerilor Glenmark in Europa. (...) Glenmark doreste sa obtina, in Romania, venituri nete de pana la 50 milioane de dolari in urmatorii 5 ani. Pentru a atinge acest obiectiv, Glenmark a desemnat-o drept country manager pe Mariana Wencz, care a contribuit decisiv la pozitionarea Zentiva Romania ca lider al pietei de produse farmaceutice generice, inainte de se alatura echipei Glenmark, la sfarsitul anului 2007", se arata intr-un comunicat al companiei.

Glenmark este prezenta in peste 80 de state din lume, produsele sale fiind destinate mai multor segmente, precum dermatologie, medicina interna, pediatrie, ginecologie, cardiologie, diabet si oncologie.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO