ZF 24

Grupul Bozlu din Turcia intră pe piaţa locală de servicii medicale cu o investiţie de 15 mil. euro în centrul Neolife din Băneasa

Grupul Bozlu din Turcia intră pe piaţa locală de...

Autor: Ioana David

23.10.2013, 00:07 494
Grupul Bozlu din Turcia, cu afaceri anuale de circa 120 mil. dolari, care operează 18 companii din domeniul medical, va inaugura la finalul acestui an primul centru Neolife de pe piaţa locală, în urma unei investiţii de 15 mil. euro.
 
Centrul este localizat în zona Băneasa, iar în primii ani de activitate va funcţiona cu o echipă de 80 de oameni, în principal personal medical.
 
„În domeniul oncologic, sistemului de sănătate din România îi lipseşte diagnosticul încă dintr-un stadiu incipient şi tratamentul. În Europa şi SUA, 55% din tratamentul pentru cancer se face prin radioterapie (metodă care presupune utilizarea unor radiaţii în scopul distrugerii tumorilor – n.red.), însă în România procentul este mult mai redus din cauza lipsei unui număr suficient de centre de radioterapie şi diagnostic. În aceste condiţii, plănuim să deschidem şi alte centre după ce vedem rezultatele primei unităţi din Bucureşti“, a spus Ismail Dernek, vicepreşedinte al diviziei de healthcare din cadrul Bozlu Holding.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO