ZF 24

Grupul elvetian Royalton Partners va prelua 87% din actiunile Certasig

03.10.2007, 13:37 20

Grupul elvetian Royalton Partners va cumpara 87% din actiunile Certasig (fosta Fortuna) si va participa la majorarea capitalului social cu suma de 1,7 milioane de euro, aprobata la finele lunii septembrie, a declarat, astazi, directorul general al companiei de asigurari, Radu Francu, citat de Mediafax.

"Actionarii au hotarat intrarea Royalton in actionariatul Certasig. Prin aceasta operatiune, cei patru actionari persoane fizice din Spania, care detineau 67,37%, plus mai multi actionari din Romania, vor vinde actiunile catre grupul elvetian, care va ajunge la o cota de circa 87% din capitalul Certasig", a afirmat Francu, precizand ca valoarea tranzactiei este confidentiala.

El a adaugat ca Royalton Partners isi va majora cota la Certasig pana la 99%, in urma unei majorari de capital de cinci milioane de euro, ce va avea loc in doua etape, respectiv 1,7 milioane de euro pana la sfarsitul lunii octombrie, urmand ca in urmatoarea sedinta a actionarilor, programata inceputul lunii noiembrie, sa se discute o crestere cu 3,3 milioane de euro.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO