ZF 24

Grupul francez Nataxis a strans 377 mil.euro pentru PBW II Real Estate

30.11.2007, 17:33 111

Compania de administrare a investitiilor IXIS AEW Europe/Curzon (IAE), parte a grupului francez Nataxis, a strans 377 milioane euro pentru fondul de investitii imobiliare PBW II Real Estate, prin intermediul caruia a achizitionat, in luna octombrie, proiectul America House din Bucuresti, informeaza Mediafax.

Aceasta este inchiderea finala a PBW II Real Estate Fund, care are ca tinta investitii imobiliare in Europa Centrala, in tari precum Polonia, Ungaria, Cehia si Romania, se arata intr-un comunicat al companiei.

Fondurile atrase la inchiderea finala sunt insa mai mici decat nivelul previzionat la inchiderea intermediara a vehiculului de investitii, din luna iulie, de 400 de milioane de euro.

Acesta este al doilea fond lansat de companie, dupa PBW I Real Estate Fund care detine un portofoliu de circa 200.000 de metri patrati de proprietati in Budapesta, Varsovia si Praga.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO