ZF 24

Hidroelectrica investeste 15 mil. euro la hidrocentralele Arcesti si Motru

04.10.2007, 16:03 83

Hidroelectrica va contracta lucrari de modernizare la hidrocentrala Arcesti (judetul Olt) si de etansare suplimentara a barajului de la centrala Motru-Cerna-Tismana (judetul Gorj), contracte cu o valoare cumulata estimata la 50,63 milioane lei (15 milioane euro), informeaza Mediafax.

La hidrocentrala Arcesti, sucursala Hidroelectrica din Slatina intentioneaza sa modernizeze unul din cele doua hidroagregate, valoarea estimata a lucrarilor fiind de 11,41 milioane lei.Contractul, finantat din surse proprii, va fi atribuit in urma unei licitatii, pentru cel mai mic pret oferit, iar firmele interesate pot depune ofertele pana la 19 noiembrie.

Totodata, sucursala Hidrocentrale Targu-Jiu va contracta lucrari de etansare suplimentara a barajului Motru, pe raul Motru, la o distanta de aproximativ 70 de kilometri de Targu-Jiu, valoarea estimata a contractului fiind de 39,22 milioane lei. Investitia va fi acoperita din sursele proprii ale companiei.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO