ZF 24

Hotel de doua persoane intr-o macara, la 17 metri deasupra marii

Hotel de doua persoane intr-o macara, la 17 metri deasupra marii
01.04.2009, 15:01 38

“Macarale rad in soare, argintii”… asa ar trebui sa sune o reclama in cazul in care acestea ar fi folosite pentru gazduirea clientilor care simt nevoia unei experiente mai deosebite.

Harbour Crane poate fi considerat unul dintre cele mai neobisnuite hoteluri din lume. Localizat in orasul Harlingen, port la mare, situat in nordul Olandei, hotelul a fost pana acum 12 ani folosit pentru a descarca cheresteaua adusa din Rusia si Scandinavia.

Macaraua a incetat sa mai fie utilizata in momentul cand un port industrial mai mare a fost construit in apropiere, iar acum camera sa de operatiune a fost convertita intr-un dormitor pentru doua persoane ce atarna la 17 metri deasupra Marii Wadden, sub cerul invadat de pescarusi.

Dintre multele surprize pe care ocupantii camerei le pot descoperi, una dintre cele mai neobisnuite este posibilitatea ca aceasta cabina grea de 65 de tone sa faca o rotatie completa de 360 de grade. “M-a facut sa realizez cat de mult copiilor mari le plac jucariile,” a spus prezentatoarea Gerty Christoffels de la televiziunea din Antwerp, care a rezervat camera drept cadou pentru ziua prietenului sau Graham. “Graham era ca un copil intr-un parc de distractii, stand in cabina cu joystick-ul, rotind cabina cand spre mare cand spre centrul orasului, cu fata spre soare sau cu spatele,” a spus ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO