ZF 24

I’Velo Urban dublează numărul de staţii automatizate de bike-sharing din Bucureşti

I’Velo Urban dublează numărul de staţii automatizate...

Autor: Roxana Rosu

18.04.2017, 12:20 242

I’Velo Urban dublează numărul de staţii automatizate de bike-sharing din Bucureşti, persoanele care doresc să închirieze biciclete în baza unui abonament au la dispoziţie 10 staţii cu 180 de unităţi, disponibile pe parcusul întregii zile.

Staţiile automatizate sunt prezente în Piaţa Unirii, Centrul Vechi (Piaţa Sfântul Anton), Piaţa Universităţii, Piaţa Revoluţiei, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Kaufland Barbu Văcărescu, Sky Tower (în construcţie).

Odată cu extinderea reţelei, I’Velo Urban vine cu beneficii suplimentare pentru utilizatori.

Astfel, durata unei călătorii a crescut de la 30 la 45 de minute, iar cea a pauzei dintre utilizări s-a redus de la 30 la 15 minute. Un utilizator poate închiria bicicleta de mai multe ori pe zi, cu condiţia ca după fiecare 45 de minute de pedalat, să o returneze la una dintre statiile I’Velo Urban. Contravaloare card este 7 lei, plătiţi la emitere.  Abonamentele costă 10 lei/zi, 35 lei/lună şi 100 lei/an. 

Proiectul a fost dezvoltat de Asociaţia Green Revolution, împreună cu partenerii Raiffeisen Bank şi Kaufland România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO