ZF 24

Immoeast a cumparat de la Electronica doua terenuri de 15.000 mp

12.04.2007, 13:59 21

Fondul austriac de investitii Immoeast, care detine circa 40 de proiecte imobiliare in Romania, a achizitionat doua terenuri in suprafata totala de aproape 15.000 de metri patrati, de la compania Electronica din Bucuresti, amplasate langa parcul de afaceri Iride, din nordul Capitalei.

Reprezentantii Electronica au refuzat sa ofere detalii legate de valoarea tranzactiilor.

Pretul de vanzare al terenurilor in zona Dimitrie Pompei este in jur de 300 de euro pe metru patrat, potrivit datelor agentiilor imobiliare, astfel ca valoarea terenurilor s-ar putea ridica la 15 milioane de euro.

Unul dintre terenuri are o suprafata de 2.570 de metri patrati si constructii aferente cu o suprafata construita de 2.400 metri patrati. Al doilea are constructii de 4.200 metri patrati si o suprafata de 12.239 metri patrati, potrivit unui anunt al companiei Electronica.

Iride Business Park este detinut de fondul austriac de investitii Immoeast, care a achizitionat parcul de afaceri in anul 2004 de la companiile italiene BPD Property Development si Finest, fondul de investitii Romanian Post Privatization Fund si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, pentru circa 40 milioane de euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24