ZF 24

In scandalul Dan Nica apare faimoasa Doi s’un sfert

29.09.2009, 11:17 44

Celebrul serviciu de informatii al Ministerului de Interne -Directia Generala de Informatii si Protectie Interna, fosta Dois'un sfert - apare si in scandalul demiterii lui Dan Nica de lasefia MI, dupa ce aceasta structura a mai fost implicata incerturile dintre politicienii aflati la putere, scrie Gandul.

Dan Nica a declarat luni seara, la Antena 3, ca avea inca de lajumatatea lui august informatii despre tentativele de fraudare aalegerilor prezidentiale. "Acea declaratie (despre inchirierea deautobuze pentru turism electoral, declaratie care a condus lademiterea lui Nica - n.red.) am facut-o si in coaliţie pe 15august.

De la mijlocul lui august am primit informatii de la cei care seocupa cu culegerea acestor informatii in Ministerul de Internedespre acest lucru", a spus Nica. Desi nu a nominalizat DGIPI, eraclar ca Nica se referea la acest serviciu. Intrebat de moderatordaca avea informatii certe, inca din august, ca sunt închiriateautobuze pentru turismul electoral, Dan Nica a raspuns:"Bineinteles. D'aia sunt ministru la Interne si nu in alta parte".Mai multe despre declaratiile facute de ministrul remaniat DanNica cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO