ZF 24

Influentul baron Bernard Snoy vine la Bucureşti să vorbească despre agricultură

Influentul baron Bernard Snoy vine la Bucureşti să...

Autor: Gabriel Razi

09.04.2014, 18:18 575

Baronul belgian Bernard Snoy et d’Oppuers va veni pe 27 mai la Bucureşti pentru a participa la un eveniment pe teme agricole al Ligii Europene pentru Cooperare Economică, un grup format de oameni de arfaceri influenţi ce are rol consultativ pe lângă Consiliul Europei. Numele familiei Snoy et d’Oppuers a fost legat de grupurile Bilderberg şi Comisia Trilaterală.

Bernard Snoy este doctor în economie al Universităţii Harvard şi a ocupat poziţii de director în cadrul Băncii Mondiale şi al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare reprezentând Belgia, Luxemburg şi Slovenia.

Între 1998 şi 1991 el a fost şeful de cabinet al ministrului belgian de finanţe, fiind responsabil de afaceri europene şi internaţionale.

La evenimentul de agricultură de la Bucureşti vor mai participa Dacian Cioloş, comisarul european pentru agricultură, Janez Potocnik, comisarul european pentru Mediu, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, Atilla Korodi, ministrul Mediului, Radu Deac, preşedintele ELEC România şi Valeriu Steriu, preşedintele Comisiei pentru Agricultură şi Mediu a ELEC.

Evenimentul este organizat de compania de consultanţă în comunicare Links Associates.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO