ZF 24

Informatizarea Metrorex va costa peste 58 milioane lei

16.01.2008, 16:45 14

Compania americana EPS va introduce, pana la finele anului 2009, un sistem informatic integrat la Metrorex, valoarea contractului, adjudecat in urma unei licitatii, ridicandu-se la 58,18 milioane lei (inclusiv TVA), a declarat agentiei Mediafax directorul IT si Comunicare al Metrorex, Mariana Petre.

La licitatia organizata de Metrorex au depus oferte, in a doua parte a lunii septembrie 2007, companiile S&T Romania si EPS.

Potrivit lui Petre, activitatea din compartimentele acoperite de noul sistem informatic va deveni procedurala, cu reguli precise, asigurand accesul in timp real la toate informatile disponibile in sistem, cu respectarea stricta a nivelurilor de securitate ierarhizate si cu monitorizarea operatiilor din sistem la nivel de utilizator.

Sistemul informatic va conduce la descentralizarea operativa a activitatii companiei, dar in acelasi timp si la centralizarea informatiei.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels