ZF 24

Cantareata romana Inna, pe locul intai in topul Billboard Hot Dance Airplay. Cine este romanca care a uimit Vestul?

Inna, pe locul intai in topul Billboard Hot Dance Airplay
07.01.2010, 13:23 371

Piesa "Hot" a cantaretei romane Inna (Elena AlexandraApostoleanu) s-a clasat pe locul intai in topul Billboard Hot DanceAirplay, clasament care monitorizeaza cantecele din genulelectronic dance care sunt difuzate de radiourile din SUA,informeaza Mediafax.

Alexandra, este o cantareata de 23 de ani nascuta in Mangalia.Ajutata de familia sa, Inna a inceput sa cante si sa ia lectii decanto de la varsta de 8 ani.

A absolvit liceul de economie din Constanta si colegiul deStiinte Politice.

Primul ei single, "Hot", a fost produse de trei romani de laPlay & Win - Radu Bolfea, Sebastian Barac si MarcelBotezan.

Potrivit editiei electronice a revistei de specialitateBillboard, piesa artistei de 23 de ani se bucura pentru prima datade un loc intai intr-un top din SUA, dupa ce a avut succes si inSpania, Belgia, Ungaria si Olanda.

In primavara anului trecut, Inna a semnat un contract cu casa dediscuri americana Ultra Records, un cunoscut label independent dinNew York, axat pe muzica electronica si dance, ce mai are inportofoliu artisti precum Armin van Buuren, Dannii Minogue, FeddeLe Grand, Kraak & Smaak, Morcheeba, Panjabi MC, Paul Oakenfold,Paul van Dyk, Tiesto, Timo Maas, Tom Novy, dar si romanii AlinaPuscau, Akcent si O-Zone. Mai mute despre Inna cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO