ZF 24

Ionut Sas, partener consultanţă fiscală PwC România: Infrastructura informatică actuală a autorităţilor fiscale nu este favorabilă şi înţelegem că este la un pas de colaps

Ionut Sas, partener consultanţă fiscală PwC România:...

Autor: Adelina Mihai

16.02.2017, 15:03 145

Suntem în cadrul unei revoluţii digitale şi transformarea este inevitabilă având în vedere volumul de informaţii, dar nu am văzut încă nicio companie în România care să fie la nivelul optimizat şi să folosească extensiv tehnologia în materie de fiscalitate, spune Ionut Sas, partener consultanţă fiscală PwC România.

”La nivelul contribuabililor suntem în proces de adoptare şi utilizare a tehnologiei în sfera fiscală. Elementul critic pentru contribuabilii este asigurarea securităţii şi nealterarea informaţiilor fiscale”.

Totodată, trebuie avut în vedere că hârtia va dispărea, iar contribuabilul trebuie să aibă un management electronic al documentelor foarte bine pus la punct, care să permită accesarea tuturor documentelor cerute într-un termen rezonabil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO