ZF 24

Iulian Alexe preia conducerea UTA România

Iulian Alexe preia conducerea UTA România

Autor: Roxana Rosu

09.06.2016, 12:31 891

Iulian Alexe preia conducerea UTA România, sucursala locală a grupului german Union Tank Eckstein GmbH & Co, prioritatea noului manager fiind dezvoltarea portofoliului e clienţi.

Iulian Alexe are o experienţă vastă în domeniul cardurilor de servicii, ocupând anterior diverse poziţii de management în cadrul companiei emitente de tichete şi carduri preplătite Edenred Romania, în care a lucrat în ultimii 7 ani.

În calitate de Expense Management & Business Development Director al Edenred România, Iulian Alexe a coordonat dezvoltarea şi lansarea în România a unor soluţii inovatoare, cum ar fi primele tichete de masă electronice.

În noiembrie 2015, UTA a deschis operaţiuni directe în Romania împreună cu partenerul său internaţional Edenred, Iulian Alexe fiind responsabil cu dezvoltarea şi implementarea operaţiunilor pe piaţa locală.

Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti. Iulian Alexe şi-a început cariera în cadrul companiei Vodafone.

Grupul german UTA este unul dintre cei mai mari furnizori europeni de carduri de carburant şi de servicii conexe pentru transportatorii de mărfuri şi pasageri. Cardurile UTA asigură alimentarea cu carburant şi servicii conexe, în peste 53.000 de locaţii afiliate, în 40 de ţări.

Grupul deserveşte peste 81.000 de companii client, are 400 de angajaţi si o cifră de afaceri anuală de 2.6 miliarde de euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO