ZF 24

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
31.07.2013, 20:55 184

Acţiunea zilei de ieri
 

Acţiunile BRD Société-Générale (BRD) au fost ieri cele mai tranzacţionate de pe bursă, preţul stagnând la nivelul din şedinţa precedentă, de 7,85 lei/unitate. Ieri s-au derulat pe piaţă trei tranzacţii speciale în valoare cumulată de 8,65 mil. lei (2 mil. euro) care au vizat un număr de 1,1 milioane de titluri BRD.

În piaţă s-au mai transferat 158.000 de acţiuni ale băncii în schimbul sumei de 1,24 mil. lei. BRD urmează să-şi publice astăzi rezultatele financiare aferente primului semestru din acest an.

Acţiuni de urmărit azi

  • Titlurile Băncii Transilvania (TLV) şi BRD, care urmează să-şi publice astăzi rezultatele financiare pe primele şase luni.

  • Acţiunile Mecanica Ceahlău (MECF), care au crescut ieri cu 10,6%, cel mai mare avans din piaţă după ce în ultimele zile s-au transferat în piaţă mai multe pachete importante de acţiuni.

  • Titlurile Boromir Prod Buzău (SPCU), care s-au apreciat ieri cu 8,3% după ce statul a anunţat reducerea TVA la făină şi produse de panificaţie de la 24% la 9%.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 1.08.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24