ZF 24

Lanţul de cofetării Dulcinella, originar din Republica Moldova, ajunge la 20 de locaţii în România după ce a deschis noi unităti în Bucureşti, Iaşi şi Suceava, cu investiţii de 300.000 euro

Lanţul de cofetării Dulcinella, originar din Republica...

Autor: Roxana Rosu

22.05.2024, 13:19 133

Brandul Dulcinella, originar din Republica Moldova şi prezent în România din anul 2019, a deschis patru noi unităti, la Bucureşti, Iaşi şi Suceava, după o investitie totală de peste 300.000 de euro.

“Deschiderea de noi locaţii face parte din strategia noastră de expansiune. Scopul nostru este să valorificăm la maximum potenţialul brandului prin locaţii cu vizibilitate, trafic şi facilitate pentru clienţi cât mai mari, astfel încât să putem dezvolta, pe termen lung, brandul Dulcinella la nivel naţional.”, a declarat Sergiu Diaconu, reprezentantul acţionarilor Dulcinella.

Lantul a fost lansat în anul 2005, în Republica Moldova, şi a intrat pe piata românească în 2019. Compania are o fabrică la Târgu Neamţ şi peste 120 angajati.  Din 2024, firma este deţinută de Cornelius H Group, un fond de investiţii înregistrat în Marea Britanie, lansat de investitori din  Republica Moldova.

În prezent, lantul Dulcinella are 20 de cofetării la nivel national, în Bucureşti, Suceava, Iaşi, Bacău, Botoşani, Roman, Piatra Neamţ, Paşcani şi Fălticeni.

În Bucureşti, noile locaţii s-au deschis în Promenada Mall şi Mega Mall, iar în zona Moldovei cele două noi puncte Dulcinella s-au deschis în Iulius Mall Suceava şi Palas Iaşi.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24