ZF 24

LG lanseaza un mobil dual-SIM si un ceas 3G

LG lanseaza un mobil dual-SIM si un ceas 3G
30.12.2008, 10:13 188

Compania sud-coreeana LG Electronics intra pe piata telefoanelor mobile dual-SIM, prin lansarea terminalului touchscreen KS660, care poate functiona simultan cu cartele, scrie presa internationala.

Compania a lansat, de asemenea, un telefon mobil 3G in forma de ceas.

KS660 este GSM triband si nu se poate conecta la retelele 3G. Are un ecran tactil de 3 inchi (7,6 cm), camer` digital` de 5 megapixeli, cu functii de inregistrare video si autofocus. Memoria interna de 50 MB poate fi extinsa prin carduri microSD de pana la 4 GB. Telefonul suporta conectivitati Bluetooth si USB, dar nu si Wi-Fi.

Acesta este primul telefon mobil dual-SIM al LG, care va ataca in principal pietele asiatice si est-europene, asemenea terminalor cu doua cartele produse de rivalul Samsung.

Al doilea telefon lansat de LG - GD910 - este de fapt un ceas de mana de 14 milimetri grosime, ce are un ecran LCD tactil de 1,43 inchi (3,63 cm). Terminalul are o camera digitala integrata in partea superioara, care permite efectuarea apelurilor video prin 3G. Dispozitivul suporta si standardul HSDPA pentru transfer de date, conectivitate Bluetooth si recunoastere vocala.

Compania nu a anuntat detalii despre preturile de comercializare ale celor doua telefoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO