ZF 24

Licitatia de vanzare a unui hotel din Baia Mare cu 4,88 mil. dolari, anulata din lipsa de oferte

05.02.2008, 17:40 44

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anulat licitatia pentru vanzarea unui complex hotelier, cu terenul aferent in suprafata de 2.341 metri patrati, situat in Baia Mare si aflat in proprietatea companiei Remin, din lipsa de ofertanti, informeaza Mediafax.

Licitatia urma sa fie organizata astazi, la sediul AVAS, termenul final pentru inscriere expirand luni, 4 februarie.

"Pana la termenul limita nu s-a inscris la licitatie niciun potential cumparator, astfel ca licitatia a fost anulata", au declarat pentru MEDIAFAX surse din AVAS.

Activul este compus dintr-un hotel de trei stele si anexe - o spalatorie si doua baraci metalice, fiind scos la vanzare la un pret de pornire de 4,88 milioane de dolari, inclusiv TVA.

Totodata, licitatia viza si vanzarea unui numar de 28 de casute de agrement, fara terenul aferent, situate in localitatea Ocna Sugatag, judetul Maramures, la un pret de 51.100 de dolari, inclusiv TVA, aflate in proprietatea Companiei Nationale a Metalelor Pretioase si Neferoase - Remin.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO