ZF 24

Live-text - Boc: PSD a decis sa puna interesele de partid deasupra intereselor tari. Guvernarea tarii merge mai departe

01.10.2009, 19:29 15

PSD a decis sa puna interesele de partid deasupra intereselortari. Guvernarea tarii merge mai departe. Va fi greu dar vom reusi.Preocuparea de baza a guvernului este problema cetateanului. Vreausa se stie foarte clar ca nu avem probleme cu plata salariilor sipensiilor in Romania. Incepand de astazi avem resursele necesarepentru majorarea pensiilor minime de la 300 de lei la 350 lei simajorarea pensiilor cu 2% majoritatii pensiilor. Vreau sa ii asigurpe toti bugetarii ca salariile nu vor scadea, nici acum nici dupa 1ianuarie 2010.

In sedinta din aceasta seara a guvernului executivul va aproba oserie de cheltuieli: 500 milioane lei pentru infrastructura, 400milioane pentru scoli si drumuri judetene si locale, 364 milioanelei - subventii pentru CFR, 120 milioane lei vor fi acordateadministatiilor locale pentru plata facturilor la intretinere sialte 110 milioane, acordate acelorasi administratii locale pentrua-si plati datoriile catre CET-uri.

20% din sumele bugetului vor merge spre infrastructura.

Politica guvernului nu se schimba.

Am discutat cu reprezentantii confederatiilor sindicale pentru aevita intrarea in criza a Romaniei.

Tinem lucrurile sub control.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO