ZF 24

Mazars anunţă o creştere de 15% în România şi numirea lui Răzvan Butucaru ca Partener pe Audit & Financial Advisory Services

Mazars anunţă o creştere de 15% în România şi...

Autor: Roxana Rosu

31.01.2017, 10:34 150

Mazars România a încheiat anul fiscal 2015-2016 cu o creştere de 15% faţă de anul precedent şi continuă să-şi consolideze echipa locală, odată cu numirea lui Răzvan Butucaru ca partener pe Audit & Financial Advisory Services.

„Serviciile de consultanţă financiară au crescut în ultimii doi ani şi au devenit o linie de business importantă a Mazars România. Ne-am extins oferta, de la an la an, şi am format echipe dedicate. Acum avem capacitatea de a acorda sprijin specializat: de la guvernanţă corporativă şi gestionarea riscurilor, control intern, consiliere în fuziuni şi achiziţii, până la serviciul de consultanţă IT, lansat recent, care se adresează unor grupuri diverse de clienţi şi industrii, a spus Răzvan Butucaru.

Mazars România urmează strategia de grup şi la nivel local, oferind servicii de audit şi consultanţă instituţiilor financiare, cum ar fi cele de asigurări şi cele bancare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO