ZF 24

Meci de un milion de euro intre Adevarul Gazeta Sporturilor

02.02.2009, 17:58 28

"Meciul pentru 1 Milion de euro" a devenit obiectul unui scandal intre intre Adevarul Holding si Gazeta Sporturilor, primii reclamand incalcarea prevederilor legale de catre Gazeta Sporturilor, pentru ca realizeaza publicitate inselatoare, face publicitate comparativa, nu respecta practicile privind protectia consumatorului si face concurenta neloiala.

Astfel, grupul de presa Adevarul a sesizat Consiliul Concurentei, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, Clubul Roman de Presa si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu privire la concursul "Meciul pentru 1 milion de euro", organizat de Gazeta Sporturilor, ca urmare a similitudinilor evidente cu un alt concurs organizat de Adevarul Holding in ziarul Click! si revista Click! pentru femei.

Conform reprezentantilor Adevarul Holding, dupa aparitia in 14 ianuarie a campaniei de promovare a celei de-a cincea editii a concursului ClickMania, ale carui premii totale s-au ridicat la 1 milion de euro, la 30 ianuarie, Gazeta Sporturilor a initiat un concurs numit "Meciul pentru 1 Milion de euro", titrand pe prima pagina: "Pentru prima oara in presa romana, Gazeta pune la bataie un Mare Premiu de 1 milion de euro si alte mii de premii in bani!".

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO